Csapatunk

Dr. Szabó M. Attila 1996-ban, a Szegedi Tudományegyetemen szerezte jogi diplomáját, summa cum laude minősítéssel. A Szabó M. Ügyvédi Iroda alapító és irodavezető ügyvédje, volt csoportvezető katonai ügyész. Ha olyan ügyvédet keres, akinek a szakma a kisujjában van, és aki mellett biztonságban érezheti magát egy büntetőeljárás alatt, akkor megtalálta. 

Ügyészi múltjának köszönhetően nagy tapasztalata van titkosan (leplezetten) alkalmazott eszközökkel kapcsolatban, mint a megfigyelések, lehallgatások, illetve belülről ismeri a nyomozó hatóságok munkáját. Ezek az előnyök ezúttal Önt segíthetik.

Szakmai képesítései:

 • Nyomozó Ügyészek Kriminalisztikai képzése
 • Felsőfokú Nemzetbiztonsági Tanfolyam
 • FBI Akadémia, ILEA Budapest

Szakterülete a kábítószerrel kapcsolatos és a vagyon elleni (költségvetési csalás, sikkasztás, hűtlen-és hanyag kezelés, stb.) bűncselekmények. Különösen nagy tapasztalattal rendelkezik az olyan helyzetek kezelésében, mint például éjszakai házkutatás, őrizetbe vétel vagy letartóztatás. Nagy segítségére lehet a kihallgatások alatt, amikor erőteljes, minden szabályt ismerő ügyvédre van szüksége, aki tisztában van az Ön jogaival, és érvényesíti is azt.

DR. SZABÓ M. ATTILA
IRODAVEZETŐ ÜGYVÉD

DR. HEGEDŰS ANTAL
EGYÜTTMŰKÖDŐ ÜGYVÉD

Dr. Hegedűs Antal 1985-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd ugyanott gazdasági büntetőjogi szakjogász képesítést szerzett 1998-ben. A Szabó M. Ügyvédi Iroda együttműködő ügyvédje, volt dandártábornok, a Katonai Ügyészség volt vezetője. Szakmai-és emberi tekintélye megkérdőjelezhetetlen. 

Több, mint három évtizedes katonai ügyészi múltjának köszönhetően kiterjedt kapcsolati rendszert alakított ki. Szakterülete a katonai bűncselekmények, a rendkívüli perorvoslatok, mint a felülvizsgálat és a perújítás.

DR. NAGY VIKTORIA ANNA

DR. NAGY VIKTORIA ANNA

Ügyvédjelölt

dr. Nagy Viktória Anna 2020-ban szerezte diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán, ekkor csatlakozott Irodánkhoz ügyvédjelöltként. Nagy tapasztalattal rendelkezik a végrehajtási eljárásokkal kapcsolatban. Precíz, határozott, és kitartó.

Angol nyelven beszél.

BORBÁS DÓRA

BORBÁS DÓRA

Operatív vezető

Borbás Dóra 2008-ban szerezte első diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen, mint andragógus, személyügyi szervező szakon. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogász szakos hallgatója levelező munkarendben. Irodánkhoz 2018-ban csatlakozott, mint jogi asszisztens.

Problémamegoldó személyiség, megkeresi, kitalálja, megoldja, elintézi. Kommunikációs képessége kivételes, mindig ügyfeleink, és az Iroda érdekében. A minket felkereső ügyfelek, hatóságok legtöbbször Vele kerülnek először kapcsolatba, kérjük, forduljanak Hozzá bizalommal.

DR. KREKÁCS DÓRA

DR. KREKÁCS DÓRA

Ügyvédjelölt

Dr. Krekács Dóra 2018-ban szerezte cum laude minősítésű jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán, jelenleg az ELTE ÁJK Doktori Iskola komplex vizsgával rendelkező doktorandusz hallgatója. Kutatási témája „A bűnszervezet felderítésének kérdései és bizonyítási problémái”. 

A HVG-ORAC kiadó gondozásában 2020-ban megjelent Büntetőeljárási és büntetés-végrehajtási iratmintatár társszerzője. Fiatal kora ellenére már számos területen bizonyította rátermettségét. Tudása egészen kivételes, akárcsak markáns jelenléte a kihallgatások, tárgyalások során.

Angol nyelven beszél.

Szakmai gyakorlat

A Szabó M. Ügyvédi Iroda büntetőjog iránt érdeklődő gyakornokot keres.

Nincs szükségünk olyan gyakornokra, aki jól főz kávét. Azt mi is tudunk.

Keress meg bennünket, és jelentkezz hozzánk!

AMIT MI KÍNÁLUNK NEKED:

 • munkát,
 • szakmai támogatást,
 • felelősséget,
 • partnerséget,
 • bizalmat,
 • tudást,
 • tapasztalatot.

RÁD VAN SZÜKSÉGÜNK,

 • ha egyetemista vagy, és ez a tudásodban is megmutatkozik már;
 • ha kacérkodsz a büntetőjogi területtel, és van kurázsid szembenézni a saját alkalmasságoddal;
 • ha kellő kitartással és alázattal bírsz a tudás megszerzéséhez;
 • ha ambícióid erősebbek, mint az utadba kerülő nehézségek

Alkalmazott ügyvéd

Tapasztalt alkalmazott ügyvéd kollégát keresünk alapvetően büntető ügyekkel foglalkozó ügyvédi irodánkba.

Feladatok: büntető és polgári ügyek önálló vitele, beadványok írása, tárgyaláson való képviselet, kapcsolattartás az ügyfelekkel és a hatóságokkal, az iroda adminisztrációjában való részvétel.

Elvárások: magasszintű szakmai igényesség, precizitás, önálló munkavégzés.

Fényképes szakmai önéletrajzot és a fizetési igényt is tartalmazó motivációs levelet az iroda@szabom.hu címre várjuk.

Ügyvédjelölt

A Szabó M. ügyvédiroda jelenleg nem keres ügyvédjelöltet, de néha akkor találunk valami különlegeset amikor nem is keresünk.

Lehetünk az Ön ügyvédje!