Adatvédelmi tisztviselő (DPO)

Napjaink összetett gazdasági környezetében minden vállalkozásnak létfontosságú érdeke, hogy megfelelően tájékozódjon az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) hatályos szabályairól.

Az adatvédelmi előírásoknak való megfelelés, a hozzáértő adatkezelés nem egyszerű feladat, hiszen amellett, hogy egy sokrétű és komplex szakterületről beszélünk, digitalizálódó világunkban egyre nagyobb szabályozandó adattömeg halmozódik fel.

Az adatvédelmi rendelkezések átfogó ismerete és megfelelő alkalmazása sokszor olyan kihívást jelent, amely megakadályozhatja vállalkozása sikeres működését.

Hogyan segíthet Önnek egy szakmabeli DPO?

Szakmai tanácsadás

Az adatvédelemmel való megfelelés érdekében tájékoztatást nyújtunk sokrétű és komplex előírásokkal és kötelezettségekkel kapcsolatban.

Monitorozás, ellenőrzés

Folyamatosan ellenőrizzük az adatvédelemmel kapcsolatos összes jogszabálynak való megfelelést, naprakész tudásunkkal vizsgáljuk adatkezelési nyilvántartását.

kapcsolattartó pont

Mivel kapcsolattartó pontként működünk nemcsak az adatkezelésben érintettek, hanem a hatóságok felé is, jogi védelmet garantálunk adatkezeléssel kapcsolatos ügyekben.

Dr. Krekács Dóra

Dr. Nagy Viktoria Anna

Amennyiben a GDPR szabályainak megfelelő működés garantálása érdekében biztos szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkező adatvédelmitisztviselőt keres, forduljon bizalommal Irodánk hozzáértő munkatársaihoz, akik készséggel és megbízható szakértelemmel állnak rendelkezésére.

Lehetünk az Ön ügyvédje!